avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Infiintare camin de batrani
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Infiintare camin de batrani

Doresc sa infiintez un camin de batrani sub forma unui SRL in care unul din asociati este un ONG si celalat asociat este o persoana fizica. Ca si SRL, pot obtine venituri din servicii sociale si acestea sa fie oferite prin intermediul ONG-ului? Mai detaliat, SRL -ul inchiriaza cladirea (are cheltuieli cu inchirierea de spatii) care o ofera ONG-ului in baza unui contract de comodat, incaseaza tariful lunar care include cazarea, in schimb serviciile sociale sunt oferite de catre ONG-ul ce va incasa dividende de la SRL in cota parte de participare la capital. Se doreste in final ca si persoana fizica (al doilea asociat al SRL-ului) sa obtina dividende.

Alte discuții în legătură

Servicii cazare fara masa prin ong bianca.suta bianca.suta Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce conditii legale trebuie sa indeplineasca un ONG pentru a putea oferi servicii de cazare, fara masa, diversilor doritori, ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare fundatie si camin de batrani particular alinamoni alinamoni Care este legislatia in vigoare, ce autorizari trebuie sa am pentru deschiderea unui camin de batrani...Care sunt pasii? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Un ong poate fi asociat fondator al unei firme? romyyy romyyy Buna ziua, as dori sa stiu: 1. daca o asociatie culturala poate fi membru fondator al unei firme (SRL) de consultanta (cod CAEN 7022)? 2. ce avantaje si ce ... (vezi toată discuția)