avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin in regim de urgență!
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin in regim de urgență!

Bună ziua,

Dotorită noului domiciliu, este necesară schimbarea buletinului.

Mi poate elibera noul buletin în regim de urgență?


Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 16:33, 19 Septembrie 2015
Nu exista regim de urgenta la cartile de identitate. Daca locuiti in Bucuresti sau intr-un oras reseinta de judet aveti sanse sa vi se elibereze intr-o zi-doua doar cu aprobarea sefului de serviciu - fara taxe suplimentare insa cu motivarea urgentei. Altfel, poate dura o saptamana sau mai mult.

Cititi si acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin pierdut, refacere la urgenta shado564 shado564 Bună ziua, mi-am pierdut azidimineaţă buletinul, eu luni trebuie să plec din ţară , la vamă se acceptă copie buletin, sau doar cu buletinul original ... (vezi toată discuția)
Neclaritati privind cartea de identitate soringoldenkid soringoldenkid Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu o chestie. Sambata urmeaza sa ma casatoresc iar sotia mea va trebui sa schimbe buletinul ceea ce am inteles ca dureaza cam ... (vezi toată discuția)
Buletin provizoriu in alt judet decat domiciliul Gustave Gustave Am nevoie de un buletin provizoriu ca sa imi refac cateva acte (card, legitimatie de student) pentru ca ulterior sa pot merge in judetul in care domiciliez sa ... (vezi toată discuția)