avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card BRD
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card BRD

Va rog daca ma puteti indruma . Am avut un card Wizz BDR cu "facilitati " zboruri cu wizzair in care aveam un plafon de cheltuiala stabilit de mine ,fara dobanda cu conditia restituirii sumei cheltuite in 54zile ( plafonul e depus de mine la emiterea cardului,deci sunt banii pe care eu ii pun la dispozitie bancii si nu invers).in Urma cu 1 an si ceva BRD intrerupe colaborarea cu Wizzair ,insa mie imi vin in continuare penalitati ,desi cardul emis nu mai are nici o baza ....vreau sa stiu daca pot si unde reclama aceasta fapta abuziva a BRD.X-(
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 09:28, 22 Septembrie 2015
La intreruperea colaborarii BRD-ului cu firma Wizzair, dvs. trebuia sa mergeti la banca sa inchideti acel card. El este activ chiar daca nu il mai folositi si din acest motiv va vin penalitati. Mergeti la banca respectiva si solicitati inchiderea cardului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de executare card de credit bcr sorinviz1 sorinviz1 Buna seara, As dori sa intreb daca impotriva BCR si Kruk Romania as avea posibilitatea sa castig in instanta, intrucat banca (prin executorul judecatoresc ... (vezi toată discuția)
Modificare zbor wizz air Helena21 Helena21 Buna ziua. În data de 11.03.2018 am cumpărat un bilet de avion dus-întors pe ruta Bucureşti-Lisabona, pentru perioada 24.05.2018-29.05.2018. În data de ... (vezi toată discuția)
Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)