avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preavizul in perioada platii stimulentului de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preavizul in perioada platii stimulentului de insertie

buna seara .fratele meau este in perioada platii stimulentului de insertie, deoarece nu vrea sai mareasca salariul vrea sasi bage preavizul.intrebarea mea este daca isi baga preavizul si dupa ce termina se angajeaza la o alta firma mai primeste stimulentu de insertie?
:frantic::O
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:26, 22 Septembrie 2015
Va merge la AJPIS cu copia deciziei de incetare si copia noului c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca in timpul stimulentului de insertie mariana07 mariana07 Hristos a inviat! Am reluat activitatea dupa CIC, si am fost intampinata intr-un mod neplacut si sunt privita intr-un mod neplacut pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca in timpul acordarii stimulentului de insertie WinstonSmith WinstonSmith Ce obligatii are beneficiarul daca in perioada acordarii stimulentului de insertie isi schimba locul de munca? (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca in timpul ccc EmiliaIoana EmiliaIoana Buna ziua. Sunt in concediu de crestere al copilului pana in octombrie 2015 (am optat pentru 2 ani). Mi-am gasit alt loc de munca si as dori sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)