avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare premii sportivi
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare premii sportivi

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati in urmatoarele probleme:

1. Premiile acordate sportivilor conform HG 1447/2007 se impoziteaza doar peste suma de 600 lei, stabilita ca valoare neimpozabila de Codul Fiscal, la art. 77?

2. Antrenorii beneficiaza de premii in cazul competitiilor sportive interne de nivel national de seniori? care este nivelul maxim al recompensei?

Va Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:29, 23 Septembrie 2015
Vedeti acest articol:
Platesti impozit pentru premiile castigate ?
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, un ong premiază elevii cu rezultate bune la învățătură ... alexgherasim alexgherasim Bună seara, Un ONG premiază elevii cu rezultate bune la învățătură și la olimpiade cu o anumită sumă de bani.Selecția celor care primesc premiile ... (vezi toată discuția)
Castig concurs pe internet , ar trebui sa declar venitul ? Andrewstephen1 Andrewstephen1 Salut , Eu lucrez pe un site care se fac logo\'s/web sites , si pe acel site vin clienti care vor logo sau web site design si deschid un concurs care ... (vezi toată discuția)
Deducerea suplimentara parinte Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua .Se poate lua in considerare, la calculul impozitului pe salar,respectiv deducere suplimentara, un parinte ce este o persoana cu handicap grav cu ... (vezi toată discuția)