avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj bunuri comune cu sot turc stabilit in Japonia
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj bunuri comune cu sot turc stabilit in Japonia

Buna seara! Situatia este urmatoarea: am imprumutat o suma de bani unei prietene care este casatorita cu un cetatean turc stabilit in Japonia! Ea locuieste in Romania si banii i-a luat pt. a merge la sotul ei in vizita in Japonia in urma cu doi ani , atunci am incheiat un contract notarial simplu.Avand in vedere ca s-a intors fara bani si astept de 2 ani , ar trebui sa cer executarea silita dar are un apartament bun comun cumparat in timpul casatoriei (alte bunuri nu are )!intrebarea mea este:( cum poate fi citat sotul tocmai in Japonia si cat timp poate dura partajul in acest caz?
Cel mai recent răspuns: wyolett , utilizator 00:05, 24 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune cu sot turc stabilit in japonia wyolett wyolett Buna seara! Situatia este urmatoarea: am imprumutat o suma de bani unei prietene care este casatorita cu un cetatean turc stabilit in Japonia! Ea locuieste in ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar Tedesco Tedesco Buna ziua! [b][b]Inainte de casatorie[/b] am contractat 3 credite[/b] (imobiliar, auto si nevoi personale), la care mai am de platit inca 5 ani, iar acum ... (vezi toată discuția)
Nume copil in acte gdany78 gdany78 Buna ziua, Sunt casatorita cu cetatean turc de 13 ani. Casatoria a fost oficiata in Turcia si recunoscuta in Romania, eu luand numele lui. Nu mai locuim ... (vezi toată discuția)