avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire CIM pensionar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire CIM pensionar


Vă rugăm, dacă se poate, să ne sprijiniţi în rezolvarea următoarei probleme:
O angajată a unităţii noastre, îngrijitoare, a fost pensionată la limită de vârstă la data de 7.10. 2012.
- I s-a incheiat CIM pe perioadă determinată incepand cu data de 8.10.2012, contractul a fost prelungit prin 2 acte aditionale astfel ca la data de
7.10. 2015 se împlinesc 36 de luni de angajare pe perioadă determinată. Salariata doreste sa ramana in activitate. Exista temei legal ca unitatea sa intocmeasca alt contract de munca ?pe perioada determinata sau nedeterminata?In ce conditii? Multumim
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:59, 24 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Se poate modifica durata c.i.m. in nedeterminata prin act aditional.

Astfel, un pensionar pentru limita de varsta poate incheia orice fel de contract individual de munca, inclusiv pe perioada nedeterminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim duratat determinata soucadan soucadan Un angajat al societatii care a incetat activitatea indeplinind conditiile de pensionare (grupa de munca), angajat cu un CIM pe perioada determinata, in total ... (vezi toată discuția)
încheiere cim pe durată determinată la pensionari Ileana popa Ileana popa Bună ziua, Pe ce durată se poate încheia un contract de muncă la un pensionar limită de vârstă din sistemul de înv.preuniversitar, deoarece în Codul ... (vezi toată discuția)
Dupa 3 contracte de munca (perioada determinata) consecutive ... marcu.silvia marcu.silvia Dupa 3 contracte de munca (perioada determinata) consecutive (36 luni) care expira la data de 2.02.2023 si termenul de iesire la pensie cu 27.03.2023 ce fel ... (vezi toată discuția)