avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Oferta pret licitatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Oferta pret licitatie

Daca contractul presupune incheierea unui acord cadru, cu cantitatea minima 1 subsecvent, maxima 2 subsecvente si se da in fisa de date doar o valoare estimata de 1000 ron, acesta valoare pentru ce cantitate este:minima sau maxima?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: mina82 , utilizator 12:47, 24 Septembrie 2015
Normal in formatul de fisa de date din anunturile de participare SEAP se trece la II.1.4

Valoarea estimata fara TVA: ........... RON -se trece valoarea totala a acordului -cadru

Frecventa si valoarea contractelor ce vor fi atribuite: se trece -valoarea celui mai mic si a celui mai mare contract subsecvent

Multumesc mult!

O zi frumoasa va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie constructie 100 miliarde ron katya24 katya24 Buna ziua. Pentru a participa la o licitatie in privinta executarii unei constructii cu statul, in valoare de aproximativ 100 miliarde ron, care ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Acord cadru versus licitatie deschisa liliann liliann Pentru un contract de concesiune vrem sa avem un consultant juridic (noi fiind autoritatea publica). Pt prestarea serviciilor de consultanta juridica mi s-a ... (vezi toată discuția)
Acord cadru prin licitatie deschisa on-line elisa18 elisa18 Buna , Va rog sa va spuneti parerea despre incheierea unui acord cadru pe o peroada mai mare de 12 luni ( sa zicem 18 ) care are ca obiect furnizarea de ... (vezi toată discuția)