avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Facturare masa lemnoasa de catre persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Facturare masa lemnoasa de catre persoana fizica

Buna ziua,
Am urmatoarea intrebare:
Am in propritate padure care poate fi exploatata. Directia silvica a intocmit Actul de punere in valoare pe baza caruia intentionez sa vand material lemnos pe picior. Am gasit un cumparator o firma autorizata pentru exploatarea masei lemnoase. Suntem pe cale sa incheiem contract de vanzare cumparare dar reprezentantul firmei imi solicita factura sustinand ca eu ca si persoana fizica sunt obligat sa intocmesc factura pe baza codului fiscal care ma obliga. Am cautat in codul fiscal si nu am gasit asa ceva. Va rog sa ma ajutati cum sa procedez. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:34, 29 Septembrie 2015
Fiind PF nu aveti cum sa emiteti factura
El trebuie sa intocmeasca un borderou de achizitie persoane fizice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii de plata consela consela Intrebare: Conform Ordonantei numarul 2 din 23.01.2013 de modificare a Codului fiscal cum se incadraeza urmatoarea situatie de la 01.02.2013? O societate ... (vezi toată discuția)
Declaratia "sumal" ?? ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cine are obligatia de a intocmi declaratia \"SUMAL\"si actul normativ care o prevede, daca exista asa ceva. (vezi toată discuția)
Autorizatii avize necesare exploatare forestiera Scepo Scepo buna, vreau sa incep sa lucrez pe o firma nou infiintata cu codul 0220 - Expoatare forestiera. Stie cineva de ce avize si autorizatii am nevoie pentru a ... (vezi toată discuția)