avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bursa de performanta elevi
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bursa de performanta elevi

buna ziua asi dori sa stiu si eu cum se acorda bursele de performanta pentru un elev care a participat la o olimpiada de pian si a luat locu 2 ce trebuie sa fac eu ca si parinte , trebuie facuta vreo cerere ,sau se da din oficiu, se da o suma fixa odata sau lunar, ce acte imi trebuie va rog sa ma lamuriti si pe mine iar daca am postat pe pagina care nu trebuie intrebarea va rog sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: negru daniel , utilizator 14:36, 4 Octombrie 2015
si daca nam depus inca ce se intampla??/nam stiut pana nam scris aici
Incercati sa o depuneti acum si vedeti ce raspuns vi se da.
multumesc mult o sa depun cererea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Burse de merit ValeriaCs ValeriaCs Buna ziua, Copilul meu este in clasa a doua. Va rog sa imi spuneti daca pentru acordarea bursei de merit se iau in considerare rezultatele la ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala situatie ..... victorp victorp Situatia economica a familiei ma indreptateste si imi permite sa solicit bursa sociala . Intrebarile mele sunt : - am doi copii la doua scoli diferite ... (vezi toată discuția)
Bursa elev negru daniel negru daniel buna seara am si eu o intrebare la dumneavoastra am un baiat care a luat locul 2 la faza zonala a olimpiadei natinala de pian aici vine nelamurirea, se ... (vezi toată discuția)