avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Renuntarea la facultate,inainte de inceperea anului ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Renuntarea la facultate,inainte de inceperea anului universitar

Buna ziua,
Am o intrebare pentru persoanele specializate,cele care cunosc constitutia si care pot sa ma indrume spre solutionarea unei probleme prin raspunsul la urmatoarea intrebare:
Care este procedura prin care se poate renunta la facultate,inca dinainte de inceperea primului an universitar,si prin care se poate recupera diploma de bacalaureat?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:15, 26 Septembrie 2015
Se va depune la secretariatul Facultatii o cerere prin care renuntati la locul respectiv si solicitati restituirea diplomei de bacalaureat depusa la dosarul de admitere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea diplomei de bac dupa confirmarea locului posibil buna ... IB37 IB37 Retragerea diplomei de bac dupa confirmarea locului posibil Buna ziua. Am ales sa ma inscriu la facultate la acelasi profil , la doua facultati diferite, ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma bac Alina Pop Alina Pop Buna ziua. Anul trecut in iulie m-am înscris la concursul de admitere al unei facultăți. Am intrat pe un loc cu taxa, am plătit prima transa de 800 de lei, ... (vezi toată discuția)