avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociatie sportiva sau club sportiv
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatie sportiva sau club sportiv

Buna ziua,

Suntem un grup de părinți care dorim să atragem sponsorizări, și redirecționarea celor 2 % din venit pentru o echipa de handbal fete.
Dorim să știm ce este mai bine să înființăm o asociație sau un club sportiv, fetele joacă la o echipă gen CSS
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 19:46, 9 Aprilie 2016
Faceti o asociatie tip ong pe og 26 privind asociatiile si fundatiile, adunati fonduri si apoi faceti un contract de parteneriat cu acea structura sportiva de handbal pentru suportarea clara a anumitor cheltuieli.
Nu cred ca trebuie sa obtineti si certificatul de identitate sportiva la care se refera indrumarea de mai sus.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Septembrie 2015
george-neagu, moderator
Potrivit Legii nr.69/2000, recunoaşterea unei structuri sportive, în sensul prezentei legi, se dovedeşte prin Certificatul de identitate sportivă, eliberat în condiţiile prezentei legi.
Ii dau dreptate lui George Neagu; o asociatie poate da bani unui club sportiv si sa impuna prin contract canalizarea banilor intr-o anumita directie.

Iar clubul sportiv sper ca nu e atat de prost administrat, incat sa refuze banii doar pentru ca nu sunt dati neconditionat.
Unde gasesc si eu un model de contract de parteneriat intre o asociatie sportiva si un club scolar sportiv?
Dati cautare pe net dupa contract de parteneriat si apoi adaptati la nevoile dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Asociație sau club sportiv Violinamaria Violinamaria Buna ziua vreau sa înființeze o asociație sau un club sportiv, din cate am înțeles eu clubul sportiv.Intrebarea mea este Ce sa înființeze că sa pot ... (vezi toată discuția)
Dovada patrimoniu extras cont asociatie club sportiv Mihail Preda Mihail Preda Buna ziua! Am infiintat o asociatie club sportiv conf oug 26/2000! Am toate actele inclusiv CIF. Pt a obtine Certificatul de Identitate sportiva imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Avem o asociatie sportiva de drept public chemaloglu chemaloglu Avem o asociatie sportiva de drept public. Am vrea sa o transformam in club sportiv sau alta forma pentru am elibera CIS pt competitiile nationale. Ce ... (vezi toată discuția)