avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... jurist incompatibilitati
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

jurist incompatibilitati

Buna ziua,
Am o nelamurire referotoare la functia de jurist intr-o societate comerciala.
Urmaeaza sa fiu angajat pe postul de jurist dar totodata sunt si administrator si unic asociat la o alta societate comerciala. Astfel va rog sa-mi spuneti daca acestge doua functii sunt incompatibile. stiu ca cea de consilier juridic cu cea de administrator sun incompatibile. Se aplica aceleasi reguli siu in cazul juristului?
As putea fi angajat in functia de consilier juridic fara a face parte din CCJR?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:46, 22 Iulie 2009
TamaraL a scris:

...............

jurist in administartia publica (cu alte cuvinte a fi functionar public) este incompatibil cu a fi administartor

Nu este obligatoriu sa fie functionar public, poate fi si personal contractual ... situatie in care nu este incompatibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii alinacapsa alinacapsa O persoana angajata pe functia de consilier juridic poate deveni asociat intr-o societate comerciala?nu administrator si nici asociat unic (vezi toată discuția)
Incompatibilitate consilier juridic - administrator al unei sc? Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Este incompatibila functia de consilier juridic cea de administrator al unei societati comerciale? Potrivit legii ar fi incompatibilitate, dar conform ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati juristi hentea hentea Buna ziua, am o intrebare. Stiu ca meseria de jurist este incompatibila cu orice activitati salarizate, dar am vazut ca nu este incompatibila cu meseria de ... (vezi toată discuția)