avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie platita anticipat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie platita anticipat

Buna ziua,
Momentan in Romania am cotizat circa 10 ani la pensie.
Se poate plati anticipat la casa de pensii sau in alta parte suma minima pe perioada minima si sa imi asigur pensia de la varsta aceasta (32 ani) ?
Banuiesc calculul ar fi 250lei x cate luni mai am ramase pt a indeplini varsta minima de pensionare?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Srb , utilizator 19:07, 29 Septembrie 2015
Pai nu am inteles eu bine? Nu reprezinta 35% din 845 ci 26.3% ?
Eu va intreb ca asa am citit in articolul din linkul care mi l-ati oferit.

Nu ati citit cu atentie linkul.

Derularea contractului de asigurare socială

Cota contribuţiei de asigurări sociale începând cu 01 ianuarie 2015 este de 26,3% din venitul lunar asigurat ceea ce reprezintă o contribuţie minimă de plată lunar de 222 lei
Oh, va multumesc mult, imi cer scuze pentru insistenta dar vreau sa fiu pregatit din moment ce nu pot da de ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez pt încheierea unui contract cu casa de pensii cluj Ioana-cristinaIoana Ioana-cristinaIoana in momentul actual sant casnica si as vrea sa va întreb daca pot sa închei un contract cu casa de pensii pt a putea plăti pt pensie,sanatate,etc...daca ... (vezi toată discuția)
Contributia la pensii sandu_valentin sandu_valentin Am I.I. pentru care pana acum am platit comf. deciziei de impunere 16% impozit si 5,5% sanatate; intrebarea mea este daca este obligatorie si plata ... (vezi toată discuția)
Taxe cas ailenicristiangabriel ailenicristiangabriel Buna ziua, care este plafonul minim lunar la care nu trebuie platita contributia pentru pensie ,in cadrul PFA? (vezi toată discuția)