avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... asociat vreau sa dau in judecata administratorul
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

asociat vreau sa dau in judecata administratorul

Buna ziua, sunt asociat intr_o firma in care administratorul nu a platit impozite si taxe la stat acumulandu_se o suma destul de mare , iar firma e pe pierdere tot asa o suma foarte mare.Pot eu ca asociat sa-l dau in judecata pentru administrare defectuoasa si cu rea credinta, intrucat eu nu am avut nici o putere de decizie in firma.multumesc
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 16:56, 29 Septembrie 2015
In principiu, in calitate de asociat, puteti inainta o cerere de atragere a raspunderii administratorului pentru prejudiciile aduse societatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat cu probleme gaby30 gaby30 Buna ziua, am fost asociat la o firma cu 20 procente,firma a dat faliment si nu s-au platit la stat toate asigurarile.in ce masura pot fi tras la ... (vezi toată discuția)
Raspunderea administratorului tibiard tibiard Buna ziua In calitate de administrator al unei societati comerciale care avand o datorie mare la Finante si furnizori , nu insa si la banci , si care probabil ... (vezi toată discuția)
Raspunderea administratorului atrasa solidar cu firma LaurTib LaurTib Sunt un administrator al unui srl cu asociat unic (tot in persoana mea). In urma cu 7 ani Fiscul a executat toate bunurile firmei. Firma nu a mai avut ... (vezi toată discuția)