avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie director
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie director

in cat timp se poate ataca o decizie a unui director general de societate comerciala in instanta, chiar daca nu scrie termenul, si care este prevederea legala care reglementeaza acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 1 Octombrie 2015
Despre ce decizie este vorba (obiectul acelei decizii) ?
decizie de schimbare a fisei postului.
Legea nr.62/2011
art.210
Cererile referitoare la soluţionarea conflictelor individuale de muncă se adresează tribunalului în a cărui circumscripţie îşi are domiciliul sau locul de muncă reclamantul.

art.211
Cererile pot fi formulate de cei ale căror drepturi au fost încălcate după cum urmează:
a) măsurile unilaterale de executare, modificare, suspendare sau încetare a contractului individual de muncă, inclusiv angajamentele de plată a unor sume de bani, pot fi contestate în termen de 45 de zile calendaristice de la data la care cel interesat a luat cunoştinţă de măsura dispusă;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba fara activitate Cameleonic Cameleonic Buna ziua, In ideea in care in codul muncii se defineste perioada de proba pentru testarea aptitudinilor angajatului,exista baza legala de contestare a ... (vezi toată discuția)
Termen contestare concediere davil800 davil800 buna seara. am primit preaviz si incetarea contractului de munca pe data de 12.12.2013 cu preaviz pana pe 17.01.2014.dupa expirarea termenului se mai da vreo ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie concediere zulu zulu Buna ziua. Am fost concediat in baza art 65 CM pt motive ce nu tin de persoana angajatului, iar in decizia de concediere se mentioneaza ca pot sa contest ... (vezi toată discuția)