avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire teren agricol

Buna ziua
tatal meu a dobandit prin retrocedare de la bunicul sau un teren agricol ; intrebarea mea este daca la decesul lui mama mea va avea drept de mostenire sau doar fratele meu si cu mine vom avea acest drept.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:43, 28 Octombrie 2015
in masa succesorala intra ce a avut mama, asta mosteniti, cum terenurile nu sunt ale ei, nu intra in discutie.
terenurile au fost retrocedate catre tatal meu in timpul casatoriei ; nu se considera '' bunuri comune dobandite intimpul casatoriei'' ? si deci proprietate comuna chiar daca pe acte apare doar tatal meu ?
nu sunt bunuri comune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de donatie kerekeshermina kerekeshermina Buna ziua, parintele meu (mama deoarece tatal meu a decedat de multi ani)a facut un act de donatie pe numele meu cu acordul fratilor mei. Doresc sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare cristina cioploiu cristina cioploiu Buna ziua, Am incheiat un contract de vanzare-cumparare casa cu bunica mea(casa bunicii), acest act poate fi contestat in istanta de catre fiicele sau ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac? tatal a instrainat casa surorii vitrege rancztibor rancztibor tatal meu a instrainat casa nu stiu in ce forma v/c sau donatie sorei mele vitrega eu sint singulul fiu din prima casatoria din a doua casaterie a tatalui nu ... (vezi toată discuția)