avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... precontract casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

precontract casa

Buna ziua! in data de 30.07.2015 am semnat un precontract pentru cumpararea unei case, dand un avans de 2000 euro si urmând ca pana in data de 30.11. 2015 sa dam si restul sumei de 56.000, casa valorând 58.000. Astazi când am fost sa dam restul sumei, vanzatorul a spus ca a vandut casa altcuiva. Cum e posibil asa ceva dc noi aveam un precontract care expira in data de 30 .11. 2015? Ce se poate face in acest caz? Il actionez in instanta? Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: balasaf , utilizator 22:05, 3 Octombrie 2015
va multumesc pentru raspunsurile oferite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare precontract vanzare-cumparare adirotsilvi adirotsilvi buna ziua, am incheiat un precontract de vanzare cumparare, am dat suma mare 10000euro, pt o casa; nu avem contor lumina inca; am prelungit o luna fara ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare nn1953 nn1953 Buna ziua. La data de 19 martie 2015, am incheiat la notar o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare pentru un teren de 2200 m.p.,eu fiind cumparatorul. Am ... (vezi toată discuția)
Apartament fara acte, modalitati de cumparare fara riscuri mirelba mirelba buna ziua,vreau sa cumpar un apartament care e in stadiul de constructie.Proprietarul are o ipoteca pe terenul unde se construieste blocul.Notarul m-a ... (vezi toată discuția)