avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie ilegala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie ilegala

buna ziua, am si eu o problema cum poate cineva sa costruiasca o cabana fara a cumpara terenul, si fara a avea autorizatie de construire, intrebarea mea este unde trebuie sa ma adresez, exclus sa reclam la primarie in sat sunt pe aceiasi mana si cu politia, va rog sa ma ajutati unde trebuie sa ma adresez, multumesc
Cel mai recent răspuns: danyyyyy , utilizator 09:36, 16 Septembrie 2009
mutumesc de raspuns, dar in afara de instanta nu mai pot merge sa fac reclamatie in alta parte, mentionez ca am fost la avocat si mi-a cerut in jur de 1000-1500 ron nu a specificat exact suma ca a zis ca nu stie ce mai poate interveni, si sincer nu am bani astea, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu casa sindilaanca sindilaanca Am cumparat o casa intr-o curte cu mai multi proprietari,inainte de 89 cand nu aveam buletin de bucuresti si nu puteam sa ne facem acte pe ea.Am avut o ... (vezi toată discuția)
Constructie Dumies Dumies Detin cota parte la o cale de acces. Celalalt ce detine cota parte la calea de acces a amplasat si construit casa pe calea de acces .Eu am fost nevoit sa ... (vezi toată discuția)
Constructii pe terenul meu fara aprobare LidiaMuraru LidiaMuraru Buna ziua, Am cumparat de la parinti impreuna cu sora mea o casa duplex si teren de 5mii mp. Intre hotarul ei si al meu nu a fost construit gard. Eu am fost ... (vezi toată discuția)