avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu am avut Co 7 ani. Cum recuperez banii aferenţi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu am avut Co 7 ani. Cum recuperez banii aferenţi concediului?

Sunt angajat la o firma din municipiul Ploiesti, SC X SRL
Nu am avut concediu de odihna de 7 ani. Ce pot sa fac sa imi recuperez bani pentru care am muncit 7 ani fara sa am nici o zi concediu de odihna legal?



[Mesaj editat - 2.14 din regulament]
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 7 Octombrie 2015
Potrivit art.146 alin.3 C.mun., compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii contractului individual de munca.

De asemenea, dreptul la acţiune cu privire la drepturile salariale, precum şi cu privire la daunele rezultate din neexecutarea în totalitate sau în parte a obligaţiilor privind plata salariilor se prescrie în termen de 3 ani de la data la care drepturile respective erau datorate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata la lichidare a concediului neefectuat de anul anterior lilly11a lilly11a Buna ziua, am o nelamurire. Un salariat caruia urmeaza sa ii inceteze contractul de munca, are zile de concediu neefectuat si din anul anterior. Acestea se ... (vezi toată discuția)
Plata zile concediu neefectuate eduard27 eduard27 Va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu urmatoarea problema.Sunt angajat la o firma de 4 luni si 2 saptamani si mi am dat demisia .Voi mai lucra pana pe ... (vezi toată discuția)
Acordare contravaloare concediu de odihna la un fost angajat decedat cristina69 cristina69 Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca un fost angajat a decedat la sfarsitul anului 2012 si societatea unde a lucrat nu i-a achitat contravaloarea concediului ... (vezi toată discuția)