Oranina Dumitru 
	    	Contabil

Oranina Dumitru 
	    	Contabil	    

buna ziua. Am aport adus societatii de catre administrator , bani pe care acesta doreste sa ii lase in unitate .Este corect daca eu duc banii in rezerve ? Nu am gasit corespondent la contul 106 cu 455. Ce nota contabila as putea sa fac in urma careia sa nu apara probleme la eventualele controale fiscale?
Va multumesc mult
 Oranina Dumitru, Contabil
 Oranina Dumitru, Contabil 	
			 Ioana Constantin 
	    	Contabil

Ioana Constantin 
	    	Contabil	    

~ final discuție ~
 concept	                   

Buna ziua,
va rog sa ma lamuriti intr-un aspect: se pot scoate bani din casa unei societati si depune la trezorerie pentru majorarea capitalului social? ... (vezi toată discuția)
	                    concept	                   

Buna ziua,
va rog sa ma lamuriti intr-un aspect: se pot scoate bani din casa unei societati si depune la trezorerie pentru majorarea capitalului social? ... (vezi toată discuția)

Angela Cerdeanu	                   

buna ziua!
un srl detine o cladire in val x lei.Doreste majorarea capitalului social cu valoarea acestei cladiri,este posibil?trebuie efectuata si o  ... (vezi toată discuția)
	                    Angela Cerdeanu	                   

buna ziua!
un srl detine o cladire in val x lei.Doreste majorarea capitalului social cu valoarea acestei cladiri,este posibil?trebuie efectuata si o  ... (vezi toată discuția)

sfarghiuelena	                   

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este valoarea maxima pe care poate sa-l aiba capitalul social  al unui SRL?Doresc sa maresc capitalul de 200 RON cu ... (vezi toată discuția)
	                    sfarghiuelena	                   

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este valoarea maxima pe care poate sa-l aiba capitalul social  al unui SRL?Doresc sa maresc capitalul de 200 RON cu ... (vezi toată discuția)