avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA agent imobiliar
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA agent imobiliar

Se poate obține un PFA ca Agent Imobiliar dacă am o diplomă de licență în Administrarea Afacerilor, domeniul: Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor?

Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:18, 9 Octombrie 2015
Cred ca puteti infiinta o P.F.A. ca agent imobiliar fara a fi conditionat de anumite studii.

Apropo, de ce vreti sa infiintati un Persoana Fizica Autorizata si nu o Persoana Fizica Autorizata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa firma de protecta muncii ssm CristinaBaltaretu CristinaBaltaretu Buna. As vrea sa fac un curs de Protectia Muncii (SSM) si apoi sa imi deschid PFA in acest domeniu. As vrea sa va intreb daca este posibil in Romania sa fii ... (vezi toată discuția)
Incadrare functie cor Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Un angajat are o diploma de licenta in domeniul: Economia comertului, turismului si serviciilor din domeniul de licenta: Administrarea ... (vezi toată discuția)
Diploma care sa ateste calificare intr-un domeniu necesara la infiintare pfa? anc4 anc4 Buna Doresc sa imi infiintez un PFA care sa aiba ca obiect principal de activitate, comert electronic.As vrea sa am doua activitati diferite, vanzare online ... (vezi toată discuția)