avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Refuz plata asigurator Euroins
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Refuz plata asigurator Euroins

In data de 31.05. 2015 am gasit masina lovita in parcarea din fata blocului dupa ce am venit de la serviciu. Persoana vinovata de producerea accidentului mi-a lasat un bilet in geam cu numarul lui de telefon, in data respectiva contactandu-l imediat. Ne-am deplasat in ziua respectiva la politia rutiera dar politia concluzionand ca accidentul sa produs fara victime ne-a recomandat sa ne ducem sa facem amiabila.Ne-am deplasat la sediul Euroins din galati unde sau facut poze sau luat declaratii si sa deschis un dosar de dauna, vinovatul recunoscandu-si vina.Dupa 2 luni de asteptari , stres , nervi , telefoane am primit o rezolutie de la Euroins Bucuresti in care imi zic ca formele nu corespund ca forma si ca accidentul nu sa produs in realitate si conf art 46 parca din CSA Euroins nu acorda despagubiri. A urmat o perioada de nervi reclamatii catre Euroins , cearta cu inspectorul de daune din galati , sunat la bucuresti la ei, plangere la CSA in care nimic nu sa rezolvat. CSA imi raspunde acum cateva saptamani si imi spune ca a incercat sa convinga asiguratorul in legatura cu producerea daunei dar asiguratorul isi mentine pozitia de a refuza despagubirea. Acum o saptamana am luat legatura cu o avocata i-am prezentat o parte din actele necesara pentru a introduce o actiune in instanta , am mers la un service unde am obtinut si un deviz de reparatie dauna ridicanduse la o suma de aprox. 105 milioane vechi. Intrebarea mea care este eu in momentul acesta. imi pot repara masina sau trebuie sa astept eventual daca se cere vreo expertiza in instanta ? trebuie sa obtin o factura si chitante de suma care sa facut devizul de reparatie? imi pot repara masina cumparandu-mi 2 usi de la dezmembrari si inlocuindu-le si aripa fata si spate sa le repar? cum sa fac sa procedez ca la carte sa nu intampin probleme va rog daca ma puteti ajuta . multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut311998 , utilizator 19:55, 8 Decembrie 2020
poze la masinii sau facut , avocatul a solicitat copii dupa tot dosarul, dar ei nu au vrut sa trimita nimic nici macar declaratia mea si a vinovatului. mi-au trimis in scris ca efectueaza cercetari suplimentare in legatura cu producerea accidentului dupa 2 zile de cand am deschis dosarul de dauna. dupa alte 2-3 luni mi-au trimis o rezolutie ca accidentul nu sa petrecut in realitate , ca nu corespund loviturile ca forma si marime si ca EUROINS nu acorda despagubiri...pe 12 sa depus actiunea de chemare in judecata sper sa mearga cat mai repede :(
cat timp ati stat dupa euroins? si la mine pun in aceasta maniera discutia si accidentul a avut loc de 2 luni deja
capucino a scris:

cat timp ati stat dupa euroins? si la mine pun in aceasta maniera discutia si accidentul a avut loc de 2 luni deja

aproape 3luni am stat. probabil raspunsul acesta o sa il primesti si tu ca loviturile nu coincid si ca in conformitate cu art.. din norma CSA Euroins nu acorda despagubiri. Parerea mea pregateste-te de proces cu ei.
Salut am avut și eu un accident în urma cu 3 saptamini mașina mea a fost avariata în totalitate am roata rupta pe fata drepta tot botul la mașină avariata
Accidentul nu a fost din vina mea mașină era staționat și am fost lovit din spate și aruncat în alte 2 mașini parcate am făcut constatare online și cei de la asigurare tot ma amina de pe o zi pe alta ca ma va pune în legătură cu c-un evaluator și tot degeaba nu am fost contactat nici acuma specific ca cel care sa produs accidentul avea asigurare la EUROINS
Îmi poate spune cineva ce ie de făcut sa grăbesc progedura de evaluare sa pot fi despăgubit mai repede locul meu de munca depinde de mașină

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot repara masina daca cei de la euroins ma amana danbogdanlaurentiu danbogdanlaurentiu Buna ziua. In data de 20.12.2015, in localitatea Buzau la intersectia dintre Str. Frasinet cu Str. Chiristigii am avut parte de o tamponare. Circuland pe ... (vezi toată discuția)
Probleme cu deviziul unei asigurari rca IoanaOprea02 IoanaOprea02 Buna, In luna februarie am avut un accident cu un asigurat euroins. Asiguratul euroins a fost cel vinovat, am mers la cea mai apropriata sectie de ... (vezi toată discuția)
Asigurari astra ~ abuz inspector daune acomputers acomputers Buna seara, Am si eu cateva intrebari in legatura cu modul de demarare/finalizare al unui dosar de daune auto. In speranta ca ma poate ajuta cineva, relatez ... (vezi toată discuția)