avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de marcat

Buna ziua. Daca ma poate lamuri si pe mine cineva ce trebuie facut in cazul in care un SRL isi inchide punctul de lucru unde avea casa de marcat si ar dori sa foloseasca casa de marcat la sediul social al firmei.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:51, 12 Octombrie 2015
Rezolvati la registrul comertului cu inchiderea punctului de lucru si apoi contactati firma de unde ati achizitionat casa de marcat si va rezolva ei cu actele necesare schimbarii adresei de functionare a casei de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmează să îmi deschid un srl și aș dori să mă lămuresc în privința anumitor lucruri. vă rog să mă ajutați rrobert rrobert Urmeaza sa imi deschid un SRL si as dorii sa ma lamuresc cu anumite lucruri. Stiu ca trebuie sa colaborez cu un contabil, ceea ce voi face dupa ce ma voi ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule IoanaTdr IoanaTdr Deschidere SRL Buna seara, Am dori sa ne deschidem un SRL cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule.Problema este ca nu stim absolut nimic despre ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui magazin Andreea-Adriana Andreea-Adriana Buna ziua, as dori sa stiu si eu care sunt pasi de urmat pentru a deschide un magazin cu produse nealimentare. Actele firmei sunt gata am si gasit spatiul ... (vezi toată discuția)