avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cladire aflata sub sechestru judiciar vanduta de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cladire aflata sub sechestru judiciar vanduta de executor

Detin un imobil si cum am scris in titlu : Imobilul se afla sub sechestru judiciar si executorul a instrainat cladirea prin licitatie publica.
Spuneti-mi daca se poate asa ceva? Sau este aberant? Este un abuz al executorului?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 17:09, 12 Octombrie 2015
Daca persoana care a solicitat instituirea sechestrului asigurator este una si aceeasi persoana cu creditorul obligatiei care s-a executat silit prin vanzare la licitatie publica a cladirii nu este nimic ilegal.
Doar un sechestru penal ar fi putut să îl împiedice pe executor să vândă imobilul. De asemenea, un sechestru pus de ANAF, în temeiul Codului de Procedură Fiscală ar fi putut să împiedice executarea silită, dacă era executoriu. Executarea trebuia continuată de stat.

În cazul dvs nu este nicio neregulă, este totul legal. Din ce ați mai postat am văzut că dvs ați cerut instituirea sechestrului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Matist Matist Va rog sa-mi scrieti o parere. Daca un imobil este pusa sub sechestru (vanzare prin licitatie) dar cartea funciara nu este in regula (niste cladiri nu sunt ... (vezi toată discuția)
Pot sa vand un imobil sechestrat si ipotecat? nihil nihil Am instrituit sechestru asigurator prin intermediul instantei asupra unui imobil. Ulterior un imprumut a fost garantat cu acest imobil si a fost ipotecat. ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe mașină cumpărata ? georgi87 georgi87 Sechestru pe mașină cumpărata ? Buna, As dori să știu în cazul în care o persoana a cumpărat o mașină și ulterior a descoperit că e pus ... (vezi toată discuția)