gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 manuelle	                   

Buna ziua. Imi puteti spune va rog care sunt conditiile in care se poate anula un contract de telefonie mobila? Mai am 17 luni de perioada contractuala, ... (vezi toată discuția)
	                    manuelle	                   

Buna ziua. Imi puteti spune va rog care sunt conditiile in care se poate anula un contract de telefonie mobila? Mai am 17 luni de perioada contractuala, ... (vezi toată discuția)

constandache loredana	                   

Buna ziua .As vrea sa stiu daca in cazul incetarii unui contract  inainte de termen ,cu reteaua nationala de telefonie, ca urmare a solicitarii mele,legea ... (vezi toată discuția)
	                    constandache loredana	                   

Buna ziua .As vrea sa stiu daca in cazul incetarii unui contract  inainte de termen ,cu reteaua nationala de telefonie, ca urmare a solicitarii mele,legea ... (vezi toată discuția)

mboncalo	                   

Buna ziua,
As vrea sa cer sfatul dumneavastra in legatura cu problema mea cu Vodafone.
Am fost abordat in primavara acestui an cu o oferta promotionala de ... (vezi toată discuția)
	                    mboncalo	                   

Buna ziua,
As vrea sa cer sfatul dumneavastra in legatura cu problema mea cu Vodafone.
Am fost abordat in primavara acestui an cu o oferta promotionala de ... (vezi toată discuția)