avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract deces titular
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract deces titular

ca fiica a titularului de contract am depus cerere de reziliere a contractului la 4 ani de la decesul titularului. pana la depunerea cererii s-au platit facturile la zi . mentionez ca nu mai locuieste nimeni in imobil deoarece a fost castigat de proprietari. am numar de inregistrare a cererii 21.08.2015 dar nu am fost contactata de nimeni
Au mai venit si alte facturi intre timp? Daca nu au mai fost emise facturi, inseamna ca a fost luata in considerare cererea dvs. faca ca sa vi se comunice acest lucru.
au mai venit si alte facturi.multumesc
In cazul in care nu proceseaza cererea, vor emite facturi in continuare, pentru o persoana decedata, titular de contract. Reveniti cu o adresa la care atasati certificatul de deces si mentionati ca respectiva cladire are noi proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract romtelecom, titular decedat dan_xcm dan_xcm Buna ziua, Titularul contractului Romtelecom a decedat in 2009, am pastrat abonamentul platind la zi abonamentul. Zilele trecute am decis ca doresc sa ... (vezi toată discuția)
Refuz reziliere contract energie electrică Mihra Mihra Bună ziua! Am o problemă legată de rezilierea unui contract pentru energie electrică cu CEZ. Titularul de contract este decedat. Am anunțat, în calitate ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract romtelecom aurapop2002 aurapop2002 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema Tatal meu este titularul unui contract Romtelecom ( TV si Telefon ) in anul 2006 a decedat . De ... (vezi toată discuția)