avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intreruperea CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intreruperea CIC

Sunt de o luna in CIC. As vrea sa intrerup concediul pentru o luna. Se poate apoi relua CIC pana la sfarsitul perioadei pentru care am optat initial sau se pierde dreptul la indemnizatie? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ancamitroi , utilizator 14:07, 16 Octombrie 2015
1. Puteti proceda asa cum spuneti dvs.

2. Dupa incetarea contractului individual de munca (CIM) solicitati la AJPIS reluarea in plata a indemnizatiei pentru CCC.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil eu1983 eu1983 Buna ziua, Eu am intrat in concediu de crestere copil pana la 2 ani din somaj, dupa 1 an si 3 luni mi-am gasit serviciu, am semnat contract si cand am ... (vezi toată discuția)
Revenire la munca din ccc Elena.1980 Elena.1980 Buna ziua, In prezent beneficiez de concediul pentru cresterea copilului pe o perioada de 2 ani, termin acest concediu in februarie 2014, in acest concediu am ... (vezi toată discuția)
Incetare contract in perioada concediului pentru crestere copil victoritina victoritina Buna ziua. Sunt in concediu pentru cresterea copilului incepand cu luna februarie 2011. As dori sa stiu cum ar trebui sa procedez daca doresc incetarea ... (vezi toată discuția)