Am un prieten care ar dori sa stie daca are posibilitatea de a fi angajat cu 2 norme intregi la 2 angajatori diferiti pentru functiile de consilier juridic si respectiv casier. Nu se descurca doar cu salariu de consilier juridic si a mai gasit un job de casier. Nu a cerut inca informatii la Inspectoratul Teriorial de Munca...
Daca imi puteti da cateva articole din codul muncii cu privire la dreptul de munca referitor la cele mentionate mai sus...
Nu cred ca ar putea avea greutati , deoarece asa cum am mentionat anterior, calitatea de casier nu se incadreaza in textul de lege pentru a se gasi in stare de incompatibilitate acea persoana.
A trimis catre ITM o adresa dar nu a primit nimic deocamdata legat de acest lucru... Din ce am inteles ocupatia de CASIER nu coincide cu profesia de CONSILIER JURIDIC care este calificarea obtinuta prin studii.... deci nu ar trebui sa existe incompatibilitate, in ceea ce priveste 2 norme intregi la 2 angajati diferiti parerile sunt diferite.....
In adresa a scris de prevederile Legii nr. 514/2003 privind organizarea si exercitarea profesiei de consilier juridic, insa degeaba daca nu sa primit nici un raspuns pana in momentul de fata. Ca la noi la nimeni, omu vrea sa munceasca sa castige un ban in plus si in mod legal nu la negru, desi putea foarte bine sa se angajeze pentru ca oricum angajatorii sunt diferiti si nu au de unde sa stie, v