avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Avansare agent - ofiter de politie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Avansare agent - ofiter de politie

As dori sa stiu daca, conform prevederilor legale in vigoare, exista in prezent posibilitatea ca un agent de politie (absolvent al Scolii de Agenti de Politie Campina) care are studii superioare (facultatea de drept) sa poata intra in corpul ofiterilor de politie.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:40, 25 Octombrie 2015
Din cate stiu eu, doar in masura in care respectiva facultate de drept a fost terminata in cadrul Academiei de Politie.
Da, exista aceasta posibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza legala pentru promovarea din studii medii in studii superioare lenareg lenareg Care ar fi baza legala pentru promovarea din studii medii in studii superioare a personalului contractual dintr-o primarie , prin transormarea postului ... (vezi toată discuția)
O intrebare popescuvirgil44 popescuvirgil44 La absolvirea unui master profesional, de catre un subofiter de politie, in cadrul Academiei Al.I.Cuza Bucuresti, cu durata de 2 ani,se acorda gradul de ... (vezi toată discuția)
Studii medii? angizah angizah Va rog frumos dati-mi o solutie. Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)