avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Evaluari Anevar prin firma de consultanta
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Evaluari Anevar prin firma de consultanta

Buna ziua. Suntem o firma de consultanta ce oferim clientilor mai multe servicii, printre care si evaluari, avand incheiate cateva contracte cu diversi evaluatori autorizati Anevar. Recent am participat la o licitatie ptr o evaluare la o primarie, insa dupa ceteva zile am primit o solicitare prin care ni se cere sa demonstram ca firma noastra detine autorizatie Anevar. Atat timp cat raportul de evaluare este intocmit si semnat de un evaluator autorizat Anevar, noua ca firma de consultanta ne este necesar o asemenea autorizatie?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 16:13, 23 Octombrie 2015
Ordonanţa nr. 24/2011 privind unele măsuri în domeniul evaluării bunurilor:

Art. 20. - (1) Pot desfăşura activitate de evaluare şi persoanele juridice cu sediul în România sau într-un alt stat membru al Uniunii Europene sau al Spaţiului Economic European, membri corporativi ai Asociaţiei.
(2) Pentru dobândirea calităţii de membru corporativ, persoana juridică trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
a) să aibă ca obiect de activitate exercitarea profesiei de evaluator autorizat;
b) abrogat
c) cel puţin un membru al consiliului de administraţie sau administratorul unic al societăţii reglementate de Legea societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, să deţină calitatea de evaluator autorizat;
d) să fie beneficiară a unui contract de asigurare de răspundere civilă profesională pentru activitatea de evaluare;
e) să achite taxa de înscriere în Asociaţie în cuantumul şi la termenele stabilite de Consiliul director.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta evaluari anevar florinrwb florinrwb Buna ziua. Suntem o firma de consultanta ce oferim clientilor mai multe servicii, printre care si evaluari, avand incheiate cateva contracte cu diversi ... (vezi toată discuția)
Interviu pentru experti anevar POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE MJ a publicat pe site-ul propriu un anunt pentru organizarea de interviu in perioada 02-06.06.2014, in vederea obtinerii autorizarii ca expert in specialitatea ... (vezi toată discuția)
Consultanta NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna ziua O societate comerciala cu un profil de consultanta, a primit o oferta de a asigura o evaluare a unor imobilizari corporale de la o alta societate. ... (vezi toată discuția)