Sotul meu a plecat de acasa pe data de 06.07.2009 la tatal sau si bineinteles cu noua iubita cu care traieste de 2 ani, de cand a intrat la facultate. Ne-a parasit pe mine si pe fiul meu in varsta de 5 ani .Avand apartamentul garantat la un credit mare pe 25 de ani , sotul meu mi-a lasat rata in valoare de 1300 lei, rata la Domo in valoare de 200 lei ca doar eu folosesc apartamentul , aparatul de aer conditionat si televizorul, dar salariul meu e de 1000-1200 lei, nu mai pun si utilitatile. E posibil sa-mi puna mie in spinare aceste rate, avand in vedere ca el are salariul de 2200-2400 lei? El a luat masina si rata de la alta banca de 650 lei . Vrea sa ne despartim de comun acord , la fel si cu bunurile, dar mie imi este teama de ce va urma si ca voi iesi in dezavantaj . Trebuie neaparat sa angajez un avocat avand in vedere situatia mea financiara? Tot ce avem este luat in timpul casatoriei, apartament, masina si credite. Am dreptul sa nu-i dau copilul, avand in vedere ca el a parasit domiciliul, locuieste cu amanta si se afiseaza nestingherit prin tot orasul, chiar si cand e copilul cu el? Astept cu nerabdare raspunsurile dumneavoastra, va multumesc anticipat.
@ella, daca-mi urmariti mesajul , veti constata ca m-am limitat la o perioada de timp apropiata separatiei in fapt a celor doi soti.Atat .Nu una perpetua .E doar o interpretare personala , nu tin sa mi se dea dreptate.Asa vad eu lucrurile.
Daca dumneavoastra considerati firesc si benefic , actalmente , cat lucrurile sunt inflamate , ca minorul sa fie in preajma actualei iubite , avand o relatie , totusi , veche , de vreo doi ani , fara sa se fi intentat nici macar actiunea de divort , e opinia dumneavoastra , v-o respect , insa nu v-o impartasesc.
Raman la parerea ca este firesc si benefic pentru minor sa traiasca in realitate, nu cu imaginea unei false familii, ca starea conflictuala intre parintii naturali ai copilului este, de cele mai multe ori, mentinuta de cel care primeste copilul in intretinere, ca acest asa zis mijloc de protectie al copilului in fata lucrurilor "inflamate" nu este decat un miloc de autoprotectie al adultui in fata unei casnicii esuate.
Divort
haruna
Sunt o tanara, mamica unui baietel de 1 an si 3 luni. Din motive gen scandaluri repetate, violente fizice si verbale am decis sa plec impreuna cu baiatul de ... (vezi toată discuția)