avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită probleme executare
Discuție deschisă în Executare silită

probleme executare

Buna ziua revin cu o problema pe care o cunostinta de-a mea o intampina si nu gaseste e solutie mai exacta. Acum ceva ani in urma a facut un credit de nevoi personale la o banca, credit pe care cu trecerea timpului nu a mai avut posibilitatea de a m-ai plati. A fost data in judecata iar procesul sa terminat cu "admite cererea" avand pe numele ei o garsoniera. De un an nu s-a mai spus nimic iar instiintari nu au mai venit. Va rog din suflet ce se poate spune sau incerca sa ajut persoana pentru a ii fi de folos sa termine odata cu ei. Mentionez faptul ca persoana are salar si poate plati daca este nevoie numai ca nu stie daca are sansa daca nu au m-ai sunat-o sa trebuiasca sa evacueze imobilul. Nu doresc sa ajunga nimeni doar pentru un credit mic in situatia asta asa ca va rog sa-mi raspunde-ti sincer si cu ajutor. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:01, 24 Octombrie 2015
Care a fost obiectul procesului din instanță?
Daca exista titlul executoriu si s-a incuviintat executarea silita ar fi trebuit sa primeasca o somatie si sa se continue cu executarea fie prin poprire, fie prin vanzarea imobilului dupa o prealabila evaluare a acestuia.

In cazul in care nu se fac acte de executare, dosarul se poate perima.

Datoria se prescrie in 3 ani de la data scadentei anticipate a creditului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita. irevecobila. se mai poate prescrie demyco79 demyco79 Daca dupa un proces mi s-a spus ceea ce relatat mai jos, mai am vreo sansa sa scap de aceasta, gen prescriere dupa o anumita perioada de timp, sau o sa ma ... (vezi toată discuția)
Despre executare silita geogeorge geogeorge buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea chestiune (cineva mi-a cerut lamuriri si vreau sa aflu o parere avizata,daca doriti sa ma ajutati): pers. in ... (vezi toată discuția)
Cand se prescrie creditul? anul acesta sau in 2018? badcatro badcatro in 2008 am luat un credit de nevoi personale pe 10 ani. in anul 2011,luna noiembrie banca a cerut executarea silita a creditului.i s-a incuviintat cererea,dar ... (vezi toată discuția)