avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bani ''uitati'' in banci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bani ''uitati'' in banci

buna ziua ,

tatal meu a murit in 2009 si-n ultima perioada a suferit si de Alzeimer , asa incat uita foarte multe lucruri #-o
dupa moartea lui , mai bine zis dupa vrei 5 ani , mama a primit un telefon de la o banca intreband de tata si incercand sa-i oferteze ceva !
suferind de aceasta maladie sunt mai mult ca sigur ca el a uitat sa ne spuna toate , inclusiv de ceva banuti pusi de o parte !
mai nou si mama a uitat sa-mi spuna de acest telefon si uite asa m-am trezit in 2015 ca tata avea bani la banca fara sa stim de existenta lor !
in urma succesunii am ramas eu si cu mama pe bunurile imobile la dezbaterea succesiunii , fara sa avem habar de existenta vreunui cont bancar pe numele raposatului meu tata !
intrebare :
se mai poate face ceva in aceasta idee , adica se pot recupera acesti bani fara ca macar sa avem habar la ce banca sunt depusi ???? eu cam stiu ce banci frecventa ala batran , n-ar fi prea multe,...CEC,BCR,BRD ,Raiffeisen

va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Florian59 , utilizator 12:17, 25 Octombrie 2015
În baza certificatului de moștenitor, faceți adresa la băncile respective. Dacă găsiți ceva, va adresați tot notarului pt suplimentare.
gi-jane2 a scris:

În baza certificatului de moștenitor, faceți adresa la băncile respective. Dacă găsiți ceva, va adresați tot notarului pt suplimentare.

ok,...multumesc frumos pentru raspuns !
adresa respectiva o fac catre sediul central al Banciilor (din Buc.) , la sediul din localitatea unde a domiciliat tatal meu sau nu conteaza ??!! eu avand acum domiciliul in Bucuresti , mi-ar fi mai usor ??
La unitățile unde credeți ca a deschis cont. Totuși nu cred ca dacă avea, nu găseati în casa extrase se cont.
Nu mai apăsați pe citează, ci pe răspunde.
pai tocmai asta este ,...avea prostul obicei sa se fereasca de mama si de mine , ascundea deseori diferite chestii , v-am spus era bolnav saracu' !
merci frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri salariu luciffere luciffere Ma aflu in urmatoarea situatie. Datorita faptului ca nu mi-am mai putu platii creditele, 3 la numar, primele doua institutii au trimis angajatorului executare ... (vezi toată discuția)
Cine trebe sa se implice? A.NASTASE A.NASTASE Problema: in calitate de fiica legitima(am purtat numele lu tata pana mam casatorit), am o problema cu actuala sotie a tatalui meu. in urma cu 4 ani tata a ... (vezi toată discuția)
Imputernicire persoana discapacitata lllucci lllucci Buna seara! Avem situatia urmatoare: persoana varstnica, imobilizata la pat, care primeste pensia pe card, a trimis nepotul sa ii scoata pensia( de pe card). ... (vezi toată discuția)