avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inceperea urmaririi penale contra persoanei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inceperea urmaririi penale contra persoanei

Sa inteleg ca pana cand "cercetarea penala" este in curs, procurorul nu dispune inceperea urmarii penale contra persoanei? O poate dispuse cand are el chef, sau cand deja are suficiente probe trebuie s-o inceapa?
Cel mai recent răspuns: pazker , utilizator 20:04, 25 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Deci nu poate dosarul "la secret" pana cand culege o sumedenie de alte probe? Gen audieaza martori dar nu vrea ca suspectul real sa afle. Sau poate ii asculta inculpatului telefonul.
~ Conținut șters la cerere ~
Ok , te acuza una de viol. Poate procurorul sa-si faca cercetarea in rem apoi desi nu a gasit nimic concrent , nu a gasit ADN-ul tau pe hainele ei, telefonul l-ai avut acasa lasat pronit...

poate apoi incepe UP impotriva suspectului ca asa are el chef? doar pe probe indirect sau doar pe baza plangerii fetei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audiere inainte de inceperea up in rem viorelv viorelv Va rog sa-mi răspundeți ce se întâmplă dacă polițistul ma audiaza ca suspect sau ca martor pe tipizat cu privire la comiterea unei fapte prevazute de ... (vezi toată discuția)
Jandarmii au gasit o tigara cu iarba la mine. untanar untanar In aceste zile au gasit la mine o tigara cu iarba jandarmii intr-un club. Este prima data cand se intampla asa ceva, Asta a fost primul meu incident cu legea. ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre dosarul penal in rem si dosarul penal ... andreutzAaajsb andreutzAaajsb Care este diferenta dintre dosarul penal in rem si dosarul penal in personam. Imi poate explica cineva ce este dosarul penal in rem care nu va fi niciodata in ... (vezi toată discuția)