avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cine imi elibereaza diploma de bacalaureat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cine imi elibereaza diploma de bacalaureat?

Fratele meu a terminat cursurile unui liceu privat. In primul an nu s-a inscris la examenul de bacalaureat, ci deabia in anul urmator dar nu a mai mers cu dosarul la respectivul liceu particular ci s-a inscris la inspectoratul scolar judetean de care apartinem. A luat examenul si nici liceul la care a terminat nici inspectoratul scolar judetean nu vor sa ii elibereze diploma spunand fiecare ca nu este obligatia lor, si l-au tot plimbat de la liceu la inspectorat si tot asa.In momentul acesta nici nu stim cine trebuie sa elibereze acea diploma si cui sa ne adresam ca a trecut deja destul timp. Daca a-ti mai intalnit astfel de cazuri si ma puteti sfatuii unde anume ar trebui sa mergem. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 14:41, 20 Iulie 2009
Nu Inspectoratul Judetean Scolar elibereaza diploma de absolvire si de sustinere a bacalaureatului ci institutia unde a sustinut examenul de bacalaureat.
Solicitati-le in scris raspunsul si in baza adreselor primite atat de la liceu cat si de la Inspectorat actionati-i in judecata!
In instanta nu vor mai da vina unii pe altii si se va da hotarare judecatoreasca care sa stabileasca in sarcina cui cade eliberarea respectivei diplome.
SUCCES!
Multumesc!
Totul a inceput de la institutia unde a sustinut examenul, ei l-au trimis la inspectorat ca acolo s-a inscris si ei nu au comandat diplome decat pentru un numar de elevi care termina in cadrul liceului lor. Asa ca pe el l-au trimis la inspectorat ca de acolo a fost inscris-repartizat, iar inspectoratul binenteles ca l-a trimis la liceul pe care l-a absolvit care nici ei nu elibereaza diplome decat pentru cei au fost inscrisi in liceul lor la examen. De un an de zile ne plimbam pe drumul dintre cele trei institutii. Nu stim ce o sa facem in cele din urma. Va multumesc pentru raspunsuri.
Atunci faceti adresa scrisa, solicitati-le eliberarea diplomei, ma refer atat la liceul unde a sustinut bacalaureatul cat si la inspectorat, iar pe baza raspunsurilor scrise dati-i in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine elibereaza diploma de bacalaureat? mirelas mirelas Buna ziua ! Am si eu o problema la care v-asi ruga sa ma ajutati sa ii gasesc raspunsul .Fratele meu a urmat un liceu particular la sfarsitul ultimului an nu ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)
Smecherii din scoala - eliberare conditionata certificat de absolvire kuky666 kuky666 buna seara, conducerea unui liceu nu vrea sa elibereze diploma de 12 clase elevilor doar daca se plateste o taxa de 10 milioane lei vechi, sau daca se plateste ... (vezi toată discuția)