buna ziua.as dori sa aflu cum pot obtine anexa nr 2de la organele de politie dupa un accident rutier...sincer,nu mai stiu ce sa fac si cum,nimeni nu ma lamureste...Pe scurt,luna trecuta a intrat unul in mine,masina mea e dauna totala,ala are asigurare la astra iar acum la dosarul de dauna,asiguratorul zice k n-are stampila,nu ma poate ajuta sa obtin anexa 2.cui ma adresez?va rog,ajutati-ma!!!
Potrivit Legii asigurarilor nr. 136/ 1995 cu modificarile ulterioare, Anexa 2 se completeaza de unităţile de poliţie competente să cerceteze accidente de autovehicule sau alte evenimente, după caz, la cererea asigurătorilor, în termen de cel mult 30 de zile de la solicitare, în vederea stabilirii şi plăţii de către asigurători a indemnizaţiilor de asigurare.
In cazul in care doriti consultanta sau servicii de recuperare a daunelor, va putem ajuta pe baza de mandat de reprezentare.
Asigurare rca falsa
BobySolo
Buna ziua, am fost implicat intr-un accident rutier (o duba mi-a taiat calea iesind de pe un drum secundar unde avea \"Cedeaza trecerea\" si desi am franat ... (vezi toată discuția)