avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... obtinerea anexei nr.2 de la politie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

obtinerea anexei nr.2 de la politie

buna ziua.as dori sa aflu cum pot obtine anexa nr 2de la organele de politie dupa un accident rutier...sincer,nu mai stiu ce sa fac si cum,nimeni nu ma lamureste...Pe scurt,luna trecuta a intrat unul in mine,masina mea e dauna totala,ala are asigurare la astra iar acum la dosarul de dauna,asiguratorul zice k n-are stampila,nu ma poate ajuta sa obtin anexa 2.cui ma adresez?va rog,ajutati-ma!!!
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 14:33, 3 Noiembrie 2015
Anexa nr.2 de la Poliție se obține de la... Poliție :)
Potrivit Legii asigurarilor nr. 136/ 1995 cu modificarile ulterioare, Anexa 2 se completeaza de unităţile de poliţie competente să cerceteze accidente de autovehicule sau alte evenimente, după caz, la cererea asigurătorilor, în termen de cel mult 30 de zile de la solicitare, în vederea stabilirii şi plăţii de către asigurători a indemnizaţiilor de asigurare.

In cazul in care doriti consultanta sau servicii de recuperare a daunelor, va putem ajuta pe baza de mandat de reprezentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire in caz de deces a familiei in accident rutier unde soferul (nevinovat) este capul familiei si a supravietuit Cirstea Daniel Cirstea Daniel am si eu o speta. am niste prieteni care au fost implicati intr-un accident rutier din care a rezultatt decesul sotiei, fiicei si al soacrei. soferul a scapat ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca falsa BobySolo BobySolo Buna ziua, am fost implicat intr-un accident rutier (o duba mi-a taiat calea iesind de pe un drum secundar unde avea \"Cedeaza trecerea\" si desi am franat ... (vezi toată discuția)
Constare amiabila/carte verde muzica9 muzica9 Care este exact procedura in cazul unui accident in care cel vinovat este din alta tara si este asigurat prin carte verde? Am fost lovit in spate, pe pod la ... (vezi toată discuția)