avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Chitanta- incasare numerar
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Chitanta- incasare numerar

Va rog,sa ma ajutati in solutionarea urmatoarei probleme:
Firma pentru care lucrez ,confectioneaza in sistem lohn confectii pentru Anglia.Intrebarea este pot incasa prin casa ,cu chitanta contravaloarea in lei a facturilor emise,care ar fi baza legala ?
Cel mai recent răspuns: sofiane , utilizator 08:32, 29 Octombrie 2015
va rog,imi da cineva o solutie la intrebarea mea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta sau dispozitie de incasare? happytree happytree Buna ziua! Va rog, poate ma ajuta cineva cu un sfat: lucrez la o firma de instalatii in constructii, care in mod normal nu prea are clienti persoane fizice( ... (vezi toată discuția)
Cum inregistrez in contabilitate rdi rdi Buna ziua. Tocmai mi-am deschis o intreprindere individuala care are drept obiect de activitate vanzarea de imbracaminte (cod CAEN 4771, 4782). Imbracamintea ... (vezi toată discuția)
Amenda garda financiara pentru ca nu am emis bonuri fiscale pentru plati facturi prin payzone geodan geodan Sunt administratorul unei societati comerciale care se ocupa cu comercializarea produselor it. Pe langa asta, la noi se pot plati si diversele facturi de ... (vezi toată discuția)