Av. Alina VEZUREANU 
	    	Avocat

Av. Alina VEZUREANU 
	    	Avocat	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 Vilcu Gina	                   

Buna ziua.Cum inceteaza un contract individual de munca in cazul unui salariat care-si da demisia fara respectarea perioadei de preaviz iar administratorul ... (vezi toată discuția)
	                    Vilcu Gina	                   

Buna ziua.Cum inceteaza un contract individual de munca in cazul unui salariat care-si da demisia fara respectarea perioadei de preaviz iar administratorul ... (vezi toată discuția)

rizeavl	                   

Buna Ziua! Sunt student am lucrat la o firma din Bucuresti part-time 4h/day, intr-o zii am renuntat sa mai merg definitiv. Innainte sa plec am facut o ... (vezi toată discuția)
	                    rizeavl	                   

Buna Ziua! Sunt student am lucrat la o firma din Bucuresti part-time 4h/day, intr-o zii am renuntat sa mai merg definitiv. Innainte sa plec am facut o ... (vezi toată discuția)

ionela11	                   

angajat demisionat cu preaviz
Buna ziua,
Avem un  angajat care a demisionat cu preavizul de 20 zile lucratoare....si-a luat restul zilelor de concediu in ... (vezi toată discuția)
	                    ionela11	                   

angajat demisionat cu preaviz
Buna ziua,
Avem un  angajat care a demisionat cu preavizul de 20 zile lucratoare....si-a luat restul zilelor de concediu in ... (vezi toată discuția)