Va rog foarte mult sa ma ajutati . Am avut un proces in Italia pentru recuperarea pensiei de intretinere,in 16 iunie sa finalizat,dar hotararea nu s-a emis nici in zi de astazi. Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Spuneti-mi va rog daca e normal .
In 2008 am depus cerere pt majorarea pensiei de intretinere,am aflat adresa si locul de munca al fostului sot si sa fixat 600 lei lunar. Respectivul nu a vrut sa plateasca si apoi am depus plangere penala ,a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare . Dar nici aceste lucruri nu l-au facut sa i-si respecte obligatiile pt copil.Cu aproximativ 3 ani in urma am contactat Ministerul Justitiei,mi-au trimis o serie de documente de completat,apoi au urmat traduceri si legalizari pt ca fostul locuieste in Italia. Acolo au urmat procese din nou,iar finalul a fost pe 16 iunie,iar eu nu stiu nimic,nu primesc nimic.
Comisia rogatorie
Ellyn
Buna ziua! Ma judec cu tatal copilului meu ,de 2 ani (acesta locuieste in Italia din 2000),pentru majorarea pensiei alimentare. Nu mi-am permis avocat,mi s-a ... (vezi toată discuția)