avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... NEPLATA PENSIEI DE INTRETINERE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

NEPLATA PENSIEI DE INTRETINERE

Va rog foarte mult sa ma ajutati . Am avut un proces in Italia pentru recuperarea pensiei de intretinere,in 16 iunie sa finalizat,dar hotararea nu s-a emis nici in zi de astazi. Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Spuneti-mi va rog daca e normal .
Cel mai recent răspuns: Marilena35 , utilizator 21:35, 31 Octombrie 2015
Vă rog să detaliați cazul.
In 2008 am depus cerere pt majorarea pensiei de intretinere,am aflat adresa si locul de munca al fostului sot si sa fixat 600 lei lunar. Respectivul nu a vrut sa plateasca si apoi am depus plangere penala ,a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare . Dar nici aceste lucruri nu l-au facut sa i-si respecte obligatiile pt copil.Cu aproximativ 3 ani in urma am contactat Ministerul Justitiei,mi-au trimis o serie de documente de completat,apoi au urmat traduceri si legalizari pt ca fostul locuieste in Italia. Acolo au urmat procese din nou,iar finalul a fost pe 16 iunie,iar eu nu stiu nimic,nu primesc nimic.
Faceți o solicitare către Ministerul justiției în vederea informării cu privire la caz.
Am facut deja acest lucru,fara rezultate.Nu sa primit nimic de la autoritatile italiene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie de intretinere din italia SAdriana SAdriana In urma cu 6 ani l-am dat in judecata pe fostul sot pentru marirea pensiei de intretinere a fetitei,s-a fixat o suma lunara pe care nu a platit-o niciodata ... (vezi toată discuția)
Caz nerezolvat de 4 ani de zile- neplata pensie de intretinere Adrianamaria1980 Adrianamaria1980 Ma numesc Adriana si am nevoie de ajutorul dumneavoastra.De peste 4 ani ma lupt pentru recuperarea pensiei de intretinere a fetitei mele,au avut loc mai multe ... (vezi toată discuția)
Comisia rogatorie Ellyn Ellyn Buna ziua! Ma judec cu tatal copilului meu ,de 2 ani (acesta locuieste in Italia din 2000),pentru majorarea pensiei alimentare. Nu mi-am permis avocat,mi s-a ... (vezi toată discuția)