Buna seara!M-ar interesa un raspuns pertinent la problema mea.Locuiesc intr-o curte comuna cu 10 case.Acum 10 ani,parintii mei s-au extins ilegal,construind inca 2 camere ca o extindere.Neavand documentele legale pentru extindere,acum 6 luni,un vecin,o jigodie mai bine spus,ma tot ameninta ca va merge la Primarie si imi va face reclamatie pentru ca sunt extins ilegal.I-am spus sa citeasca legea,dar dobitocul a mers si a facut plangere.Au venit cei de la Primarie,am discutat cu dansii.,mi-au spus ca daca timp de 2 ani dupa ce am construit,nimeni n-a depus nicio plangere,am intrat automat in legalitate si nu mai sunt apt de nicio amenda.Problema e ca acum 2 ani,acelasi vecin care mi-a facut plangere,s-a extins si el doar ca in MOD LEGAL si s-a lipit de casa mea,intre mine si el existand doar un culoar de 50 de cm iar casa sa vine la periferie TOTAL lipita de a mea.Zid in Zid.Nefiind in tara in acel moment,tatal meu a fost prostit de Administratorul prieten cu acest vecin si a dat semnatura.,iar in acest mod vecinul turbat a putut sa se extinda linistit.Acum cateva luni am fost la Primaria Timisoara unde am cerut sa vad si eu CUM AU PUTUT DANSII SA DEA ACORDUL VECINULUI MEU DE A SE EXTINDE,de a se lipi la propriu de casa mea.Dansii mi-au spus ca eu sunt ilegal extins iar dansul este LEGAL.Ok,inteleg asta,dar de ce cand i-au acordat dreptul la extindere,n-au venit cei de la primarie pentru a impiedica alipirea casei vecinului de a mea.,Pe scurt ca am scris prea mult si poate v-am ametit de cap,INTR-O CURTE COMUNA,CARE ESTE LIMITA LEGALA INTRE VECINI si ce-as putea face pentru a-mi rezolva problema?Nu pot aduce nicio imbunatatire casei pentru ca vecinul alipit de casa mea face figuri de parca el e stapan de turma.Ori iau toporul si merg peste cei din Primarie ori il demolez eu automat.Va multumesc
Cel mai recent răspuns:
petricadracea , utilizator
15:43, 5 Noiembrie 2015