poparlan a scris:
acum se explica vehementa cu care sustineti pareri atehnice
Pe data de Marti, 3 Noiembrie 2015, 14:53 am postat mesaj care include aceasta informatie- De ATUNCI se putea "explica vehementa" in opinia dvs. si nu de acum.
La mine: tavanul neincalzit de vecini care nu locuiesc, podeaua neincalzita, restul pereti exteriori. Numai 1 perete comun cu vecinul fara hata care incalzeste apa de facut baie si tonele de cirpe din apartamentul lui. La el aceasi situatie cu vecinii: podea- tavan neincalzit.
Nici un vecin nu are probleme in afara de el. De ce? Ca din cei amariti 17-18 gr C incalzea atitia pereti, podea si tavan?
"lasati centrala pe protectie "inghet" nu m-ai imi pierd timpul (da, dar..... da, dar si totusi) poate sa devina mai ridicol? Intrebati o firma care se ocupa de montare CT si va lamuresc cu inghetul si butonul. Eu am folosit prea mult timp deja.
Cei mai multi au decis sa investeasca in CT tocmai pentru ca NU se asigura caldura si apa calda optimal prin reteaua comuna de termoficare. Nu au pus un CT de aia, numai sa se afla in treaba. ce vorbim aici despre incalzirea colectivizata ?