avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozite cladire noul cod fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozite cladire noul cod fiscal

cladire cu destinatie mixta, adica proprietate persoana fizica la care este inregistrata o firma cu statut juridic, activitate din domeniu agricol, si o intreprindere individuala tot din domeniul agricol, impozitul cum va fi platit de proprietarul persoana fizica.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:31, 4 Noiembrie 2015
Potrivit noului cod fiscal- legea 227/2015-impozitul se va calcula prin însumarea impozitului calculat pentru suprafaţa folosită în scop rezidenţial conform art. 457 cu impozitul determinat pentru suprafaţa folosită în scop nerezidenţial, conform art. 458 alin 3.

[ link extern ]


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe cladire cu destinatie mixta Elena 47 Elena 47 Art. 459. din noul cod fiscal prevede - (1) În cazul clădirilor cu destinație mixtă aflate în proprietatea persoanelor fizice, impozitul se calculează ... (vezi toată discuția)
Valoare impozit cladire 7clau 7clau Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca am firma de taxi si sediul firmei este acasa cu cat se mareste impozitul pe cladire ? (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire rezidentiala nicolaeelena nicolaeelena In locuinta de domiciliu are sediul si un PFA pe numele unui membru al familiei. Acesta utilizeaza propriul dormitor pentru desfasurarea activitatii, fiind-i ... (vezi toată discuția)