avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Model contestare pv de contraventie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Model contestare pv de contraventie

Buna ziua..ma poate ajuta cineva cineva sa formulez o contestatie impotriva unui pv de contraventie deoarece am fost oprit in trafic de un echipaj de la rutiera pe motiv ca as fi avut viteza peste limita legala dar nu mi-au facut poza din fata in momentul cand au aprins girofarele ci dupa ce au intors in spatele meu..doresc sa mentionez ca ma deplasam in coloana si eram a2a masina si cred ca cel din fata avea viteza peste limita legala dar eu am fost "norocosul'.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:44, 5 Noiembrie 2015
Gasiti pe site "n" modele plangre contraventionala pe care urmeaza sa o personalizati cu datele din speta dv
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda. Mihaita Ionut Mihaita Ionut Buna seara. Acum 2 seri am fost cica \" inregistrat \" de un domn politist cu viteza de 110 km in localitate. Eu bine, aveam maxim 92km/h. Tin sa precizez ca ... (vezi toată discuția)
Amenda prin posta arvinte199ybs arvinte199ybs am primit o amenda de radar 94 in localitate si suma de 1450 lei deci vreau sa depun contestatie ca nu am fost oprit pv care lam primit nu e semnat de mine ... (vezi toată discuția)
Amenda radar - permis suspendat daniel_cj daniel_cj Buna ziua, am nevoie de ajutor cu privire la o contraventie savarsita de mine . Am fost depistat de aparatul radar, in judetul Sibiu, inainte de Saliste ... (vezi toată discuția)