avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... stalpi Romtelecom in curtea mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

stalpi Romtelecom in curtea mea

buna seara!! cum pot scapa de stalpii romtelecom ce sunt in gradina mea ?de ani de zile in curtea mea sunt 2 stalpi de lemn ce sprijina in drum alti 2 stalpi ... ii pot da jos? ce variante am? am facut sesizari dar nimeni nu raspunde... ce.. mi permite legea sa fac? astept cu interes rezultatul dv.. multumesc:(
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 06:59, 7 Noiembrie 2015
Nu aveți dreptul să-i dați jos cu atât mai mult cu cât sunt amplasați fe multă vreme. Aceștia sun consuderați ca fiind de utilitate publică. Din păcate, la noi, dreptul de proprietate privată este încălcat prin bunul plac al unor funcționari care dau avize pentru amplasarea acestora , pe unde se nimerește. Nu știu dacă respectivii stâlpi au fost amplasați cu acordul proprietarilor terenului(antecesorii sau chtar a d-voastră). Puteți prin acțiunea în instanâă solicita DEVIEREA ACESTOR CABLURI- acțiunea OBLIGAȚIA DE A FACE . Formulați întâi o NOTIFICARE către Romtelecom pt. a afla exact situația acestor stâlpi pt. care puteți obține și o despăgubire. (pt. 3 ani în urmă). Aflați care este Autorizația de construire a respectivilor stâlpi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabluri de inalta tensiune care travereseaza proprietatea mea georgevlad87 georgevlad87 Buna seara, Va adresez o intrebare pentru o problema veche in legatura cu traversarea cablurilor de inalta tensiune detinute de o companie nationala de ... (vezi toată discuția)
Teren ocupat partial abuziv Romeo Valentin Romeo Valentin Buna ziua Am cumparat un teren extravilan pe care am un stalp de medie tensiune, care alimenteaza o pensiune particulara si reteaua este tot particulara. ... (vezi toată discuția)
Stalpi curent pe teren privat leorot leorot Buna seara, Detin un teren la tara si pe un sfert din el, la strada, se afla 3 stalpi de inalta tensiune si 2 transformatoare. integral pe terenul meu. sunt ... (vezi toată discuția)