avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sgp
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sgp

Buna ziua!Domnule avocat sunt militar angajat,dupa noul statut sgp,as vrea sa stiu daca e legal sa mai detin un alt job cu contract de munca cu o norma de 2 ore?programul meu este de 8 ore zi,40 ore pe saptamana!Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:09, 9 Noiembrie 2015
Legea nr.384 din 10 octombrie 2006 privind statutul soldaţilor şi gradaţilor profesionişti nu prevede nicio interdictie in sensul mentionat de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi soldat gradat profesionist rafaelo_rafael rafaelo_rafael Buna seara,am si eu o rugaminte la dumneavoastra daca ma puteti ajuta deoarece sunt intr-o mare incurcatura. Aveti cumva idee care sunt regulile ca soldat ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot muta de la o unitate militara la alta, dintr-o alta garnizoana? katanetz katanetz cum ma pot muta de la o unitate militara la alta dintr-o alta garnizoana, renuntand la compensatia de chirie, dar cei de la unitate nu imi aproba raportul de ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca nedelcudinu nedelcudinu Buna ziua ! As dori un consult de specialitate pe o anumita speta . Stiu ca pe perioada unui conflict de munca trimis in instanta ... (vezi toată discuția)