avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare dosar pensie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare dosar pensie

Buna seara,
Am nevoie de sporurile acordate, care nu sunt trecute in cartea de munca.
Nu gasesc arhiva intreprinderii Network Electronica International (NEI) (compania la care am lucrat, despre care este vorba). Am nevoie de arhiva acestei companii, deoarece imi trebuie sporurile de munca, pentru a reduce varsta de la care ies la pensie.
Cum as putea sa gasesc arhiva intreprinderii? A fost desfiintata in 2009, iar la adresa companiei nu se afla nimic.
Cel mai recent răspuns: GabyCezarina , utilizator 08:11, 11 Noiembrie 2015
Nu am apucat sa merg astazi la ei.

Nu cred ca am inteles bine. Nu sunt familiara cu termenii pe care ii folositi, eu am nevoie de arhiva societatii NEI. Pe internet, am vazut ca Cris Consult este o firma de avocatura. Din pacate, nu imi pot permite sa am un avocat.

Tot ce vreau este arhiva. O pot obtine fara a avea un avocat?
Citez de pe site-ul acestei societati :
".. Cris Consult S.P.R.L, aflata in Bucuresti-Romania, este o societate profesionala specializata in insolventa si activeaza in cadrul legii speciale 85/2006. ...
.. In anul 2003 se constituie societatea profesionala in insolventa CRIS CONSULT 2003 S.R.L. preluand pozitia de practician in insolventa in mai multe dosare importante atat in calitate de lichidator judiciar cat, mai ales, in calitate de administrator judiciar.

Urmare a schimbarii legislatiei in domeniu, societatea comerciala infiintata in 2003 a fost restructurata, activitatea si portofoliul de dosare al acesteia a fost preluat de noua entitate CRIS CONSULT S.P.R.L, societate civila profesionala infiintata in baza OUG 86/2006, privind organizarea activitatii practicienilor in insolventa. ..."

ELTEK ENGINEERING SA a fost dizolvata cu lichidata (radiere ) in 2009 ,iar lichidatorul acestei societati a fost SC CRIS CONSULT 2003.

Asadar, Cris Consult S.P.R.L care a preluat S.C. CRIS CONSULT 2003, ar trebui sa stie de arhiva pe care o cautati.
Va multumesc mult pentru bunavointa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineața!va rog frumos sa mă ajutați cu găsirea arhivei ... vikyraiciu@yahoo.com vikyraiciu@yahoo.com Buna dimineața!Va rog frumos sa mă ajutați cu găsirea arhivei firmei Network Electronica International SA care a funcționat in perioada 1994-1999 in ... (vezi toată discuția)
Adeverinta sporuri dosar pensionare crisan_ms crisan_ms Buna ziua! In perioada 1988-1996 am fost angajat la SIDERCA S.A. Călărași. Perioada lucrată este mentionată în Carnetul de Muncă ca fiind încadrată ... (vezi toată discuția)
Insolventa+plata salariilor tandes tandes Buna seara.Sunt angajata la o societate de difuzare a presei care este in insolventa din iunie 2011.As dorii sa stiu daca vor fi probleme cu plata salariilor ... (vezi toată discuția)