avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare creante romtelecom
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creante romtelecom

Buna ziua am si eu o problema, la sfarsitul lui 2011 am facut un contract cu romtelecom pentru internet si tv, au venit mi-au adus telefon, router si au facut instalarea am observat ca in loc de 100 de mb de internet primeam decat 10 mb. Am facut sesizari catre ei au venit au facut ceva si a mers o zi max doua, am facut nenumarate sesizari toate cam in decurs de o luna pana cand mi-a spus un domn de la deranjamente de la ei ca nu au ce sa faca ca firul este vechi si ei pt mine nu il schimba eu fiind la etajul 10 singurul din bloc cu romtelecom. Dupa discutia cu domnul am mers sa reziliez contactul si din cauza ca trecuse o luna trebuia sa platesc 400 lei, am refuzat categoric sa platesc m-am certat cu ei acolo si am taiat firul de internet si tv si am facut cu rcs contract. Bun, si acum incepe problema anul trecut am inceput sa primesc scrisori si telefoane de la o firma de recuperare creante mai exact Get back recovery, cum ca trebuie sa platesc restanta ca ma da in judecata.. Au ce sa imi faca?? Am citit undeva ca dupa 3 ani nu mai pot sa ma dea in judecata este adevarat??
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2015
iulichivu, utilizator
Cel mai recent răspuns: vali_ned , utilizator 11:58, 14 Mai 2015
daca s-au scurs 3 ani de la data ultimei plati intervine prescriptia, adica au pierdut dreptul de a solicita plata debitului. daca in 2011 ati platit ultima factura, deja e prescrisa datoria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta romtelecom iulichivu iulichivu Buna ziua am si eu o problema, la sfarsitul lui 2011 am facut un contract cu romtelecom pentru internet si tv, au venit mi-au adus telefon, router si au ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o firmă de recuperare andreea9219 andreea9219 Buna ziua.Sper ca cineva sa ma poata ajuta in situatia aceasta. De jumatate de an sunt sunata non-stop de catre cei de la Get Back Recovery. Cand spun non-stop ... (vezi toată discuția)
Posibile probleme cu furnizor internet CountPorcula1987 CountPorcula1987 In urma cu ~10 luni am facut greseala sa sa trec la [ furnizor internet; televiziune]. Am vazut ca au pret mai mare pt aceleasi servicii cu ~30 ron in plus dar ... (vezi toată discuția)