V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu urmatoarea problema: incerc sa infiintez o firma al carei sediu social fara activitate, sa fie intr-un apartament de bloc in care locuiesc cu familia. Incercind sa iau acceptul presedintelui (stampila), imi impune sa semnez o hirtie prin care ma obliga sa platesc lumina pe scara blocului, 2 persoane in plus la intretinere, curatenia si alte cheltuieli neprevazute. Am incercat sa-i explic ca firma nu va avea activitate aici, si deci nici una din cheltuielile impuse nu se justifica, dar nu vrea sa inteleaga. Exista vreo alta posibilitate sa-l pot 'convinge' totusi sau ramin la buna lui dispozitie? Multumesc.
Solicitati-i in scris baza legala conform careia dvs. sunteti obligata la acele cheltuieli suplimentare.Solicitati refuzul aplicarii stampilei/semnaturii Presedintelui in scris.Puteti apoi sa va adresati instantei care poate dupa caz fie sa il oblige sa semneze acordul, fie sa constate indeplinite conditiile legale pentru ca acea hartie sa fie primita de R.C. pentru infiintarea sediului social al firmei.
Formulati si o sesizare la Primarie-Departamentul care se ocupa de problemele Asociatiilor de proprietari si semnalati abuzul.Cereti si daune eventual...
Daca insa exista o Hotarare a Asociatiei prin care sunt adoptate aceste "cerinte " si sunt obligatorii, atunci nu mai aveti ce face.
incercati sa treceti clauza in contrac...ca veti plati ch in momentul cand la sediu incepe activitatea cu diverse persoane..si semnati.In momentul in care va pune la plata...il dati in judecata sa demonstreze activitatea si ce persoane au circulat
Sfatul meu este sa incercati sa "negociati" aceste conditii pe care vi le-a impus administratorul/presedintele imobilului.
Tensionarea situatiei sau o eventuala reclamatie nu cred ca va vor ajuta deoarece oricand pot sa convoace o adunare generala si sa adopte o hotarare prin care sa nu se mai permita infiintarea de sedii sociale in imobil!B-)
Aplicati principiul "Vorba dulce mult aduce!"
IN momentul in care un domiciliu se transforma in sediu i se schimba regimul juridic iar uneke cheltuieli au astfel baza, conform dorintei locatarilor.
Vedeti statutul asociatiei in acest sens ei, eventual, modificarile prin hotarari.
Eu am semnat o astfel de promisiune cu mentiunea ca am trecut ca nulitatea unui articol nu va duce la nulitatea intregului act bla-bla. Dupa infiintare am cerut sa-mi arate unde scrie in status, nu scria, i-am notificat ca in conformitate cu statutul clauza e abuziva, neavand temei legal si nu produce efecte bla-bla.
Nu au fost la un alt avocat, poate-i invata sa modifice statutul, am scapat!
Daca il modifica insa, platesc, n-am ce face!