avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Retinere Salariu Banca Transilvania
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Retinere Salariu Banca Transilvania

Astazi trebuia sa primesc salariul, 3059 lei, insa cand am fost la banca, un angajat al bancii mi-a spus ca suma a fost blocata pentru niste restantela un card de cumparaturi, in valoare de 3400 lei...am intarziat 4 luni cu ratele dar de luna trecuta am achitat ratele normal...
Este legal sa iti retina intreg salariul?Pentru cine castiga in instanta, are 50% ramburs, nu mi se pare normal sa fie retinuta intreaga suma!
Cel mai recent răspuns: TudorIonut , utilizator 17:59, 13 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Banca stie ca e cont de salariu, pentru asta am optat la deschiderea lui...Ideea e ca la banca nu ma asculta nimeni, cui ma pot adresa in acest sens?ANPC?sau cui?Deci cei de la banca tin una si buna ca ei au de recuperat intreaga suma odata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire pe card fara drept de acces la salariu gigif gigif Buna ziua, Mi-am facut un credit de nevoi personale si un card pt cumparaturi la aceeasi banca si viram lunar o suma in contul bancii respective ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru neplata rata card angelamanuela angelamanuela buna ziua ! sotul meu are un card de cumparaturi de multi ani,am reusit de cateva ori sa scoatem ches-ul de 40% dar am tot pus la loc,pe extrasul de cont in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu executorul judecatoresc radu1973 radu1973 buna ziua,am avut un credit neplatit la timp ,am primit de la un birou de executare o instiintare ca am un credit neachitat in valoare de 3800 lei si trebuie ... (vezi toată discuția)